Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2341024777
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

 

Η Εταιρεία μας τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Κατωτέρω ακολουθεί πλήρης ενημέρωση σε σχέση με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία μας.

 

1. Ενημέρωση για τους σκοπούς συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται από εσάς αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την Εταιρεία και της επικοινωνίας μας με εσάς για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, τη διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση και ασφάλεια των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων και προσφορών σε σχέση με προϊόντα μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία κατά το στάδιο της δημιουργίας λογαριασμού ή σε περίπτωση μη δημιουργίας λογαριασμού κατά το στάδιο υποβολής της παραγγελίας είναι τα απολύτως συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από αυτά που απαιτούνται για την διενέργεια των αγορών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας γνωρίζουμε ότι, διατηρείτε το νόμιμο δικαίωμα ενημέρωσης σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 2472/1997, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας σύμφωνα με το άρθρο 12 του νόμου 2472/1997, καθώς επίσης και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν σύμφωνα με το άρθρο 13 του νόμου 2472/1997.

 

Η Εταιρεία μας δεν ανακοινώνει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και της σύμβασης εν γένει (μεταφορά κλπ.) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Οι εταιρείες που συνεργάζονται με εμάς για τη λειτουργία και τη συντήρηση του Eshop (για την αποθήκευση δεδομένων σε server, την κατασκευή και τεχνική υποστήριξη Eshop κλπ) ενδέχεται να λαμβάνουν γνώση των δεδομένων των πελατών μας στο βαθμό που είναι αναγκαίο για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών προς εμάς. Το σύνολο πάντως των δεδομένων σας προστατεύεται και αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε Εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ανωτέρω νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την Εταιρεία μας ή από υπεργολάβο μας, δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπεται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται εύλογα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά την διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών. Το σύνολο των στοιχείων που υποβάλλετε στην Εταιρεία μας διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας ή/και των υπεργολάβων μας,  που τελεί υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και μόνο κατ’ εντολή της. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Επίσης, η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε πράξη πώλησης ή εμπορίας των δεδομένων που συλλέγει από εσάς. Δεδομένου ότι κατά τη δημιουργία λογαριασμού ο χρήστης επιλέγει τον κωδικό που θα χρησιμοποιεί προκειμένου να έχει πρόσβαση σε αυτόν, ο τελευταίος υποχρεούται μην παραχωρεί σε τρίτους τον κωδικό του και να τον αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη της ιστοσελίδας της.